středa 12. září 2012

Varianty ekonomického systému pohoda

Ekonomický systém pohoda pro daňovou evidenci: Abychom věděli, kterou variantu si koupit, něco si dnes o nich napíšeme. Začneme variantou pro firmy, které vedou dańovou evidenci.

Pohoda Mini - pohoda mini je obsahově nejmenší a také samozřejmě nejlevnější variantou. Můžete v ní jako jedna firma fakturovat a vést daňovu evidenci. Její součástí však nejsou nadstandardní funkce jako je vedení skladů a mzdy. Základní cena za licenci je 1 980 Kč bez   DPH (2376 Kč s DPH).

Pohoda Lite: Má podobné funkce jako Pohoda Mini, jen s tím rozdílem, že v ní můžete vést daňovou evidenci pro neomezený počet firem. Obsahuje související agendy a spoustu užitečných funkcí. Stejně jako v Pohodě Mini v ní nelzé vést sklady a mzdy. Licence k Pohodě Lite stojí 3 980 Kč bez DPH (4 776 kč s DPH). Navíc si můžete přikoupit za 1 590 Kč bez DPH Pohodu Lite MLP, což je nesíťová přídavná licence.

Pohoda Standard - je nejkompletnější forma vedení daňové evidence. Narozdíl od Pohody Mini a Pohody Lite v ní můžete vést sklady a dělat mzdy. Daňovou evidenci můžete samozřejmě vést pro neomezený počet firem. Licence pro 1 počítač Vás vyjde na 7 980 Kč bez DPH (  9 576 Kč bez DPH). Za síťovou verzi pro více počítačů (maximálně 5 počítačů) si musíte již připlatit. K licenci lze také přikoupit spoustu přídavných licencí a doplňků.

V příštím článku se dočtete o dalších variantách ekonomického systému Pohoda, kterými je účetnictví pohoda

Žádné komentáře:

Okomentovat